FESZTIVÁLPOLÓ DESIGN, A HARMADIK PRÓBA

Tetszőleges, de létező fesztivál hivatalos polójának tervét kérjük. Lehet például zenei, színházi, képzőművészeti vagy akár gasztronómiai is, de bármi szóba jöhet.

Az elképzelt póló anyaga fekete, ebből induljatok ki. A designban legfeljebb 5 színt használhattok. Ha a poló koncepciója megköveteli, elől, hátuk a karokon és oldalt is lehet felirat. A beküldött állományok formátuma lehet jpg, psd vagy ai.

További részletek a versenyről: itt.

NAGYON-NAGYON FONTOS!

Kedves mindenki, egy ideig hibás mailcím szerepelt beküldési címként.. A helyes mailcím erdelyfm@sands.ro. Ellenőrízzétek, hova küldtétek a munkákat. Kérjük azokat, akik nem kaptak mailes visszajelzést arról, hogy megkaptuk a csomagot küldjék el ismét a kreatívot, ez alkalommal a jó címre. Elnézést kérünk, túl komplex a világ, amelyben élünk.



FESZTIVÁLPOLÓ DESIGN, A HARMADIK PRÓBA bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Matyi hozzászólása:

    Azt írtátok, mindenkinek válaszoltok, hogy megkaptátok a pályamunkályát. De mi van ha nem kaptam válasze-mailt egyik forduló után sem? Ez azt jelenti, hogy nem vagyok versenyben?
    Köszi a választ.
    M.

    • Kelemen Attila hozzászólása:

      Szia Matyi, ma délutánig sikerült mindenkinek visszajeleznem, aki küldött be pályamunkát. Ha valaki nem kapott visszajelzést, írjon direktbe az attilamashol[kukac]yahoo.com -ra.

  2. Eniko hozzászólása:

    Mikorra várható az eredményhirdetés?