Tényleg passzolnak, Estrada és Tolchinsky

Önmagában is érdekes megnézni a Coordonne honlapját. Ez egy spanyol design tapéta brand, nagyon karakteres megoldásokkal. Az új kollekció Catalina Estrada tervei alapján készült. A hölgy komoly ismertségű illusztrátor és jelentős megrendelőket felmutató reklámgrafikus. Kolumbiai születésű, jelenleg Barcelonában él.

Valószínűleg hispán zsurnalizmusnak számít, amit a site-ján olvasni, hogy tudniillik, a latin amerikai folklórt ötvözi az európai szofisztikáltsággal. Az alábbi képtárban a tapétái láthatók, de a net és személy szájtja tele van a munkáival.

A fenti fotót férje, Pancho Tolchinsky készítette, aki egyben munkatársa is. Emberünk informatikus, a mesterséges intelligenciákra szakosodott, ugyanakkor magán- és kereskedelmi projekteket bonyolító profi fotós is.

Tolchinsky Mexikóban született, argentin származású. Izraelben nőtt fel, majd családjával Barcelonába költözött. Site-ja kolumbiai sorozatát vettem át, ha megnézzük felesége vízióját és a sajátját, jól kivehető, hogy van, vagy lett némi közük egymáshoz. Nem unatkozhatnak együtt.

ESTRADA ASSZONY

>> site itt

TOLCHINSKY ÚR

>> site itt


, , ,