Nyáron: Gyűrűk Ura Lego szettek

Év végén lesz bemutatva a Gyűrűk Ura előzménye, a Hobbit első része, 3D-ben. Írom, mintha nem tudná mindenki, aki ezt a blogot olvassa… A stúdió felvételek már letudva, most Új Zéland magaslatain forgatnak. Mindeközben a Lego megvásárolta a franchise-t, így nyáron kikerülnek a polcokra a Gyűrűk Ura szettek.

Az évek során a rajongók saját Gyűrűk Ura karektereket állítottak össze, persze már meglévő karaktereket pattintottak szét és össze. A hol szellemes, hol inkább kedves megoldásokkal tele a net. Ez a Lego is látta, minthogy erősen monitorizálja a rajongók szubkulturális tevékenységét. Meg kellett szülessen a fanchise megállapodás, ami annál is könnyebb volt, minthogy a Lucas-szettek, főleg a Star Wars szépen pörög. A Legonál pár éve bevezetett policy szerint az ötlettől a boltokba kerülésig legfeljebb egy év telhet el, most, azzal, hogy fél évvel előre futottak az történik, hogy a Lego már promotálja is a karácsonyi mozit. Mindeközben a régi képregényhősős vonal is újraindult, végre.

Attol tartok a megengedettnél több pénzt fogok Legora költeni. Nem hiszem, hogy, amennyiben kellő méretű megoldásban kijön a Minas Morgul szett, úgy 4-9 ezer darabos verzióban, ellen tudok állni. Hatalmas birtoklási szenvedélyt érzek a Legolas minifigura iránt.


,

Nyáron: Gyűrűk Ura Lego szettek bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. kövi sára hozzászólása:

    várom már a csengőzoli-féle tepsiszettet 😀

  2. joe hozzászólása:

    olyan viccesek 🙂