Új póló design verseny sorozat

Ismét kipróbálhatjátok magatokat a merészebb fajtájú póló designban. Három, nagyon különböző témát javaslunk, semmi ideológia, semmi közjó szolgálata csak vegytiszta fantázia és kreativitás. A témák:

1. Macska, beküldési határidő november 15., 24.00.
2. Japán, beküldési határidő november 30., 24.00.
3. Retró autók, beküldési határidő december 14., 24.00

Minden pályázó témánként legfeljebb 3 pályamunkával vagyis összesen 9 munkával pályázhat, de lehet mindösszesen egy pólótervet is beküldeni. A pályamunkákat jpg, psd, pdf vagy ai formátumban várjuk. A munkákat a erdelyfm@sands.ro címre várjuk. A legjobb munkákat közzétesszük, a munkák jogai a beküldőké.

Versenyünk partnerei az Erdély FM marketing reklámkommunikációs műsora, a Promózóna, támogatója pedig a Sands.

A díjak összértéke 1300 RON.

Minden téma nyertese 100 RON értékű tetszőleges, személyesíthető ajándéktárgyat illetve a Sands shop-ból 3 db. legyártott pólót a beküldött, nyertes designnal.

A pályázók között, függetlenül attól, hogy nyertesek-e, 700 RON értékű, perszonalizálható ajándéktárgyat sorsolunk ki.Új póló design verseny sorozat bejegyzéshez 6 hozzászólás

 1. alma hozzászólása:

  Sziasztok, tetszik az ötlet, kívancsi vagyok a pályaművekre! 🙂
  A ‘perszonalizálás’ helyett nem lehetne valami jobban hangzó magyar szót kitalálni? Pl. feliratozás, emblémázás, személyre szabás..? ..és semmiképp sem megszemélyesítés.. 🙂

 2. szilva hozzászólása:

  Erdekes temak…
  Olyan kerdesem lenne hogy a bekuldott munkakat meglehet-e nezni valahol?…gondolok itt egy online galleryre,vagy ez a verseny idoszaka alatt nem lesz publikus.(?)
  Udv

 3. mzperx hozzászólása:

  Tehát semmi esély arra, hogy a fordulók lejárta után felkerüljenek a beküldött munkák?