SEO, Tweeting, WEB 3.0, Mobile Tagging is the future. Print has the history.

Ezzel kampányolt a 12-ik Adprint verseny, amely kizárólag európai és kizárólag print reklámban utazik és bukaresti fejlesztés – amúgy ezek a csákók csinálják az Interneticset is. Kicsi, de legalább a miénk. A nyertes kreatív:

Agency of Angels > Publicis > Conseil Paris

Az Adprint egyik szervezője Catalin Rusu az Iqads-nek azt magyarázta, hogy úgy ahogy a net egyre szélesebb, úgy lesz a print egyre rétegebb, ami viszont nem vonja vissza a létjogosultságát a print hirdetésnek, hanem ami történik az, hogy emelkedik a print ragja. Eredményhirdetés tegnap volt, a díjazottak listája itt érhető el. http://www.adprint.ro/news/view/News-AdPrint_2011_winners_46.htm Magyarországi díjazott nincs, hogy egyáltalán nevezés volt-e nem derült ki, a zsűri mindenesetre nemzetközi. Négy román kampány nyert, ezek a következők:

Gold Angel > Ogilvy&Mather Bucharest > Tarom

Gold Angel > Propaganda > HBO

Best Use of Illustration + Silver Angel > Mercury360 > Nescafé

Bronze Angel > Saatchi&Saatchi Romania > Fenistil


, , , , , , ,

SEO, Tweeting, WEB 3.0, Mobile Tagging is the future. Print has the history. bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. ScrnSvr hozzászólása:

    Nem tudom, a hajléktalanos printből – amellett, hogy egy szép kivitelezésű társadalmi célú hirdetés – számomra pontosan az hiányzik, ami engem mint szociálisan érzékeny embert meg kellene érintsen. De az is lehet, hogy csak keresem benne ezt az üzenetet, holott nem is volt ilyen szándéka a kezdeményezőnek 🙂
    A taromos viszont annál jobban tetszett, abban megvan ez a homlokra csapós aha-érzet. Ügyes.